Skip to main content

Champagniet

I hjertet af Odense finder du Champagniet – en skøn og lækker champagne- og vinbar, som tilbyder et væld af lækre smagsoplevelser.

Annoncørbetalt Indhold

Centralt i Odense, beliggende på Pogestræde 31A, finder du Champagniet, som er en hyggelig champagne- og vinbar, som tilbyder et stort udvalg af internationale champagner samt et lækkert udvalg af vine.

Udover en vidunderlig smagsoplevelse, så bliver du også suget ind i champagnens verden, hvor du kan lære alt om champagnens historie og produktion.

Stort og bredt udvalg

Hos Champagniet er de specialister i champagne, og de har som minimum altid et udvalg af 50 forskellige slags champagne, så der er altid noget for enhver smag.

Sammen med din champagneoplevelse sørger de også gerne for en god madoplevelse, som er tilpasset din champagne.

Champagniet kan nemlig også byde på en lang række snacks samt lækre, velsmagende oste fra Arla Unika. Skulle du være mere sulten, så tilbyder de også en velsmagende champagne tapas, smørrebrød samt en lækker champagne chokoladedrøm til dessert. Se hele menukortet her.

Events og firmaarrangementer

Lyder Champagniet som det perfekte sted for jeres kommende firmaarrangement eller måske en herre- eller dameaften? Så vil Champagniet også hellere end gerne være vært for jeres kommende arrangement!

Vil du hellere smage et udvalg af deres champagner i dit eget hjem eller på din arbejdsplads? Så kommer de også gerne ud til jer og afholder smagninger. Du kan høre nærmere om dette ved at kontakte dem på tlf. 21 34 26 73.

Champagniet afholder også løbende smagninger i deres hyggelige bar, det kan du læse meget mere om lige her.

Champagniet ser frem til at servere unikke smagsoplevelser for dig i fremtiden!