Skip to main content

Human Engage

Sidder din organisation fast med en udfordring eller manglende vækst? Så skal I tage fat i konsulentvirksomheden Human Engage!

Annoncørbetalt Indhold

Sidder din organisation fast med en udfordring eller manglende vækst? Så skal I tage fat i konsulentvirksomheden Human Engage, der er eksperter i at designe og håndtere både store og små undersøgelser i jeres organisation med værdifuld viden som resultat.  

Den viden omsætter de til konkrete værktøjer, indsatser og handlinger, som I sammen implementerer for at opnå varige forbedringer og den helt rette udvikling mod en endnu stærkere organisation. 

Jeres udvikling i fokus 

Undersøgelserne bliver designet og skræddersyet direkte til jeres unikke organisation, og de tager altid udgangspunkt i jeres behov og konkrete omstændigheder.  

Under hele processen lover de 100 procent ærlighed og gennemsigtighed, så I trygt kan overlade virksomhedens vækst til Human Engage. Jeres udvikling er deres primære fokus, og I er garanteret en grundig og professionel håndtering på baggrund af den nyeste viden om området.  

Forretningsområder 

Teamet hos Human Engage har mange års erfaring med at rådgive inden for både organisationsudvikling, forretningsudvikling og kommerciel udvikling. Derfor kan de hjælpe jer lige dér, hvor I har mest brug for optimering, internt såvel som eksternt.  

De kan understøtte jeres organisation inden for:  

  • Medarbejderoplevelse 
  • Kundeoplevelse 
  • Ledelse & organisation  
  • Markedsindsigt 

Vil du høre mere om, hvordan Human Engage kan hjælpe jer? Så kontakt dem på tlf.: 25 30 92 10 eller mail: info@hnengage.com. Tag også et kig på deres hjemmeside.

Skal din virksomhed vises her?

Hvad enten du er indehaver af en lokal butik, institution, spisested, virksomhed, seværdighed eller forening i Odense, kan du for meget få penge blive synlig på LokalNyt Odense.

Synes du også, det kan være svært at få lokal omtale til en overskuelig pris? Så er du ikke den eneste. Det er også den holdning, vi har hos LokalNyt Odense.

Derfor har vi skruet prisen helt i bund, så alle virksomheder og foreninger kan være med. Fra kun 200 kroner om måneden kan du få en betalt annonceside og ubegrænset nyhedsdeling her på vores site og i vores e-avis.

Så kontakt os på 53 86 09 65, eller send os en mail på info@lokal-gruppen.dk.

Læs mere om annoncering på LokalNyt Odense her.