Skip to main content

FioniaFlasken

Leder du efter spændende og smagfuld whisky til gode priser? Så finder du alt det bedste hos FioniaFlasken.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis du er whiskyelsker og endnu ikke kender til FioniaFlasken, er det ved at være på tide. Bag butikken og webshoppen finder du masser af passion for den skønne drik, hvilket udmønter sig i et nøje udvalgt sortiment fyldt med smag og styrke.

Hos FioniaFlasken har de specialiseret sig i Cask Strength; altså i whisky med en høj alkoholprocent. De højere procenter sikrer nemlig, at aromastofferne bliver i drikken, hvilket giver mere kraft. Derfor har størstedelen af deres udvalg en alkoholprocent på 50-60% – eller mere.

Egne whiskyer og fadandele

FioniaFlasken tilbyder whiskyer fra bl.a. Skotland, Irland og Taiwan, og du finder både grain whisky, malt whisky og blended whisky. Derudover kan du købe deres helt egne specialproducerede whiskys fra Skotland.

De fleste af deres whiskys fås også som samples, så du kan smage på lidt af hvert og finde lige dén flaske, der falder bedst i din smag.

Som tillæg indkøber de jævnligt hele fade, som du kan købe i andele bestående af 2-3 flasker. Og er du interesseret i god rom og gin, er de også leveringsdygtige her.

Sidst, men ikke mindst, kan FioniaFlasken bookes til whiskysmagninger, hvor du og din familie, kolleger eller venner kan blive meget klogere på whiskyens verden.

Butik i Odense

Du finder deres fysiske butik i den sydlige del af Odense. Her kan du gå på opdagelse i deres lækre varer mandag-onsdag kl. 16.00-19.00. Hele døgnet rundt kan du selvfølgelig besøge deres webshop, og køber du for mere end 600 kroner, får du fri fragt.