Skip to main content
28. juni 2023

Wolfpack tilbyder fri entré til deres app hele sommeren

Det er nu, du skal slå til, hvis du vil have nem udlægshåndtering i dit firma. Indtil 1. august kan du få tre måneder gratis hos Wolfpack.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Det er nu, du skal slå til, hvis du også vil have nemmere udlægshåndtering i dit firma. Indtil 1. august kan du få tre måneder gratis hos Wolfpack.

Slip for firmakortet, bøvlede kvitteringer og rod i regnskabet med den smarte app fra Wolfpack, der gør udlægshåndtering nemt og bekvemt for alle i virksomheden. Lige nu kan du afprøve den digitale løsning kvit og frit i tre måneder – uanset hvor stort behovet er i din virksomhed.

Du kan vælge imellem fire forskellige pakker alt efter, hvor mange udlæg virksomheden har behov for at foretage hver måned. Hvalpepakken er altid gratis, og her kan du foretage op til fem udlæg om måneden. Herudover kan du få ulvepakken med op til 40 oplæg, alfapakken med op til 150 udlæg og så den helt store pack-pakke med op til 300 udlæg pr. md.

For at få fingrene i tilbuddet skal du oprette dig inden den 1. august, og der er naturligvis ingen binding på dit abonnement. Tilbuddet har en værdi på op til 1197 kroner.

Læs mere om Wolfpack og de forskellige pakker her.