Skip to main content
28. maj 2024

X Factor er på udkig efter sangglade fynboer

Drømmer du om at være den næste store stjerne i X Factor? Så kommer her en god nyhed – X Factor er nemlig på tur rundt i landet med Pop-up castinger i håb om at finde nogle skønne, seje og dygtige sangere og grupper til den nye sæson af X Factor 2025.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: X Factor

Kender du en, der bør prøve sin sangstemme af i hele Danmarks underholdningsprogram X Factor? Eller kunne du godt selv overveje at tage til casting? Så har du chancen nu!

X Factor vil nemlig rigtig gerne have deltagere fra Odense og hele Fyn generelt. De har tidligere besøgt Svendborg, og sidste år var de i Nyborg med stor succes. Blandt andet kom Thilde Steffensen fra Nyborg til Pop-up casting og gik hele vejen til Bootcampen.

Uformel Pop-up casting i Odense

I forbindelse med den kommende sæson af X Factor kommer de et lille hold af castere til Odense allerede onsdag den 5. juni i ODEON i tidsrummet fra kl. 13-18. Her står de klar til at caste og tage en snak med alle, der møder op. Du skal altså ikke optræde foran dommertrioen, du kender fra TV, men en lille flok castere.

Hvis du stiller op til Pop-up casting i Odense, undgår du en tur til Aarhus eller København til de officielle precastings, hvor køen er ufattelig lang. Således får du en stor forlomme i køen. Selve castingen foregår helt low key, og det er helt ufarligt – og faktisk ret hyggeligt.

Hvem ved måske den næste store X Factor stjerne kommer fra vores lokalområde?

Skal du med?
Pop-up castingen finder sted i ODEON, Odeons Kvarter 1, Odense C
Onsdag den 5. juni i tidsrummet fra kl. 13:00 til 18:00.

Du skal være fyldt 15 år senest d. 1. januar 2025 for at deltage. Og hvis du får brug for at samle lidt mod til at stille op i X Factor, bliver de officielle precastings holdt i København og Aarhus i løbet af efteråret.