Skip to main content

Counter Strike-turnering hos Coworking Plus

Hippo Productions og Coworking Plus inviterer alle gamere og CS-interesserede til Counter Strike-turnering d. 14. april. Hvem bliver Coworking’s bedste CS-spillere? Er dine fingre og din reaktionsevne i topform? Så tag med til en fed eftermiddag, aften og nat, hvor du kan nørde løs med og om Counter Strike sammen med ligesindede. Når du ikke […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hippo Productions og Coworking Plus inviterer alle gamere og CS-interesserede til Counter Strike-turnering d. 14. april. Hvem bliver Coworking’s bedste CS-spillere?
Er dine fingre og din reaktionsevne i topform? Så tag med til en fed eftermiddag, aften og nat, hvor du kan nørde løs med og om Counter Strike sammen med ligesindede. Når du ikke selv giver den gas ved tastaturet, kan du følge med i turneringerne på storskærm eller tage en slapper i loungeområdet, og der vil være massevis af drinks, øl og snacks til at holde dig kørende helt indtil slut kl. 02. Du er også velkommen til at komme og følge med i turneringen, selvom du ikke selv vil spille med.
Til forskel for tidligere kan du til denne turnering stille op som hold á to personer, og der bliver spillet enten knald eller fald-turnering eller bracket-turnering med points.
Turneringens formalia:
– To personer på et hold
– 10.000 kroner i start money
– Short match
– BO1
– 128 tick server
Selve turneringen løber af stablen kl. 16-24, men arrangementet lukker og slukker først kl. 02, så der er tid til at fejre sejrherrerne. Undervejs vil der være mulighed for at bestille mad.
Tilmeld dig tuneringen med det samme ved at skrive til mail: hej@hippoproductions.dk. Angiv navnet på dit hold, navn på deltagerne, telefonnumre og mails.

Information
Dato 14/04/2023 - 14/04/2023
Arrangør Coworking Plus
Adresse Coworking Plus
Postnummer Ukendt
By Ukendt