Skip to main content
ODENSE

OM LOKALNYT ODENSE

HVAD ER LOKALNYT ODENSE?
LokalNyt Odense er dit nye lokale nyhedsmedie, der samlet alt, hvad der rører sig i din by.

Her kan du holde dig opdateret på de seneste nyheder, kommende events, ledige jobs og byens erhvervs- og foreningsliv.

Men LokalNyt Odense er mere end det – vi er et lokalt samlingspunkt, som bringer Odenses borgere, virksomheder og foreninger sammen.

Derfor vil vi også gerne dele dine input; en god historie, et debatindlæg, tips og tricks, kærlige hilsner eller smukke billeder fra lokalområdet.

Har du noget, du vil have delt? Så send det til info@lokal-gruppen.dk

MISSION

Bag LokalNyt står rutinerede reklame- og markedsføringsfolk med et stort netværk landet over, som har indgående kendskab til online markedsføring og by-sites.

De har startet LokalNyt, fordi de i flere byer har oplevet, hvor svært nogle virksomheder har haft ved at få omtale i lokalmedierne – uden at springe deres markedsføringsbudgetter på dyre annoncer.

”Det vil vi gerne gøre op med. Vi mener, at alle virksomheder, store som små, skal have taletid. Det mener vi er muligt, hvis de lokale borgere og virksomheder støtter op om LokalNyt. Vi har sat prisen så lavt, som vi har, for, at vi har mulighed for at løfte det lokale erhvervsliv gennem billig markedsføring i fællesskab, fortæller direktør Allan Holmberg.

VISION

Vores vision er fra dag ét at udrulle et komplet koncept, hvor kunderne med det samme kan se fordelene og opnå gode resultater.  

Vi vil være danskernes foretrukne e-avis, uanset hvor i landet de bor eller holder til. Vi vil gerne holde dig opdateret på lokale nyheder, begivenheder, ledige jobs m.m. i dit lokalområde.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om LokalNyt Odense, kan du udfylde ovenstående kontaktformular eller sende os en mail på info@lokal-gruppen.dk – så vender vi tilbage snarest.