Skip to main content
ODENSE

OPLEVELSER I ODENSE

Herunder kan du finde et stort udvalg af spændende oplevelser, som du skal opleve – uanset om du er turist eller bosiddende i Odense.

Hvad skal du opleve i ODENSE?

Odense byder på en bred vifte af oplevelser, der appellerer til både lokalbefolkningen og besøgende. Uanset om du er på udkig efter sjove fritidsaktiviteter, turistattraktioner, kulturoplevelser, naturskønne destinationer eller andre spændende oplevelser, har Odense noget for dig. Byen kombinerer charmen fra sin historiske arv med nutidens dynamik, og her er altid noget nyt at udforske.

Aktiviteter for alle

Leder du efter en mulighed for at være aktiv i Odense, kan du både udfolde dig på land og til vands. Sejl en tur på åen, der løber gennem hele byen, eller gå en tur i de mange smukke parker og skove. På havnen er der mulighed for aktiviteter på vandet, eller også kan du udforske byen på to hjul rundt på byens mange supercykelstier.

Byens sportslige faciliteter og klubber tilbyder desuden muligheder for at dyrke din yndlingssport eller prøve noget helt nyt.

Historie, kultur og natur

Turistattraktionerne i Odense er en fascinerende blanding af historie og kultur. Besøg det imponerende historiske centrum, der byder på smukke brostensbelagte gader, gamle huse og som emmer af H.C. Andersens eventyrlige væsen. I det nye H.C. Andersens Hus kan man fordybe sig i eventyrene og nyde den smukke arkitektur, der binder byen sammen på nærmest magisk vis.

Med et besøg i Brandts Passage kan man suge kulturen til sig med det store kunstmuseum, de små specialbutikker og ikke mindst den megen kunst i bybilledet.

For dem, der ønsker at fordybe sig i naturen, byder Odense på en overflod af naturskønne destinationer. På åstien kan du til fods eller på cykel bevæge dig fra storbyens pulserende centrum og ud til Skovsøen og Fruens Bøge. Her er der plads til at nyde naturen, spise en is og finde ro.

På Stige Ø kan man forbyde sig i udsigten, gå på opdagelse i de bløde bakker og give sig i kast med fuglekiggeri.

Men det er ikke det eneste, Odense har at byde på af oplevelser. Tag f.eks. på en kulinarisk rejse og udforsk byens restauranter og caféer, der serverer alt fra lokale specialiteter til internationale retter.

Find din næste oplevelse på LokalNyt Odense

Hos LokalNyt Odense holder vi dig opdateret på alle de spændende oplevelser, der er at finde i byen. Tag et kig på vores oversigt over attraktioner og sjove aktiviteter her på siden, eller følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende orienterer dig om nyheder, begivenheder eller gode tilbud fra Odenses oplevelser.

Med LokalNyt Odense som din guide kan du navigere gennem byens mange facetter og opdage alt, hvad den har at tilbyde.

Start din søgning