Skip to main content

Adrenalinuge på Brenderup Højskole

Er du kørt fast i hverdagens trummerum og gentagelser? Trænger du til at bryde ud af hverdagens stramme lænker? Så er Adrenalinugen på Brenderup Højskole lige noget for dig. I Adrenalinugen på Brenderup Højskole kommer du til at stifte bekendtskab med fysiske og mentale udfordringer til lands, til vands og i luften. Det bliver en […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du kørt fast i hverdagens trummerum og gentagelser? Trænger du til at bryde ud af hverdagens stramme lænker? Så er Adrenalinugen på Brenderup Højskole lige noget for dig.
I Adrenalinugen på Brenderup Højskole kommer du til at stifte bekendtskab med fysiske og mentale udfordringer til lands, til vands og i luften. Det bliver en uge, hvor hjertet kommer til at sidde solidt placeret oppe i halsen, mens man skubber personlige grænser.
I løbet af ugen kommer du blandt andet til at prøve kræfter med faldskærmsudspring, havsvømning og rappelling. Du kan læse nærmere om, hvad ugen præcist bringer under ”Adrenalinkick” her.
Det praktiske:
Kursusopholdet hører til Brenderup Højskoles koncept om korte kurser, hvor man har mulighed for at fordybe sig eller lære noget nyt. Som kursist får man en reel højskoleoplevelse med alt fra fællessang, samvær og dejlige naturomgivelser.
Prisen for opholdet er 6195 kr. på dobbeltværelse eller 6495 kr. på enkeltværelse. Prisen er en totalpris og inkluderer sengelinned og håndklæder.
Opholdet foregår fra søndag d. 30. april til og med lørdag d. 6. maj, og du kan tilmelde dig under ”Adrenalinkick” her.

Information
Dato 30/04/2023 - 06/05/2023
Arrangør Brenderup Højskole
Adresse Brenderup Højskole
Postnummer Ukendt
By Ukendt