Skip to main content

CAR-ROOM

Drømmer du om en bil, der er noget helt særligt? Så er CAR-ROOM i Odense stedet, hvor bildrømme går i opfyldelse.

Annoncørbetalt Indhold

På Lucernemarken 3 i Odense finder du en bilforretning og et mødested for bilentusiaster. CAR-ROOM har efter mange år i branchen specialiseret sig i flexleasing og finansiering af premiumbiler til både private og virksomheder. Så uanset om du drømmer om en stor BMW, en elegant Mercedes eller en hurtig Porsche, kan de hjælpe.

CAR-ROOM er stiftet af direktør Jesper Buch samt medejer Anders Dybvald Askær, der tilsammen har 26 års erfaring i bilbranchen. Jesper er specialiseret inden for salg til private og erhvervsleasing til virksomheder, og Anders’ ekspertise er luksusbiler samt import fra Tyskland. Hos CAR-ROOM kan du også møde Emil Arbjerg Kristensen, der er partner og leasingrådgiver. Han har været med siden starten, og han er vant til at besvare spørgsmål som: ‘Hvad er den rigtige specialbil for mig?’ eller ‘Hvordan finansieres denne leasingbil klogest muligt?’

Kunden i centrum
Hos CAR-ROOM er det ikke kun specialbilerne, der i fokus, det er kunderne også. De har en klar vision om at lære deres kunder at kende, og du bliver langt fra bare et navn i et køberkartotek. Bilforretningen danner nemlig rammen for et sted, hvor man kan lære hinanden at kende, og hvor Jesper, Anders og Emil gerne tager en uformel snak om deres biler. Så selvom et bilkøb ligger ude i fremtiden, er du altid velkommen til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe. Og hvem ved, måske du forelsker dig i din næste bil?

Hos CAR-ROOM har de altid klargjorte biler til leasing eller køb på lager til straks levering. Se udvalget af biler på deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseLucernemarken 3, 5260 Odense S