Skip to main content
27. marts 2023

Wolfpack søger en full-stack eller backend-udvikler

Er du full-stack eller backend-udvikler, så er det nu, du kan slå til. Wolfpack mangler 1-2 nye ulve til flokken, og det kunne være dig.

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Er du full-stack eller backend-udvikler? Så er det nu, du kan slå til!

Wolfpack søger lige nu 1-2 nye ulve til flokken, og det kunne være dig, hvis du har erfaring med en eller flere af følgende sprog:

  • Java
  • React Native
  • Expo
  • Angular

Wolfpack tilbyder attraktive arbejdsvilkår, du kan naturligvis arbejde remote og fra hele verden, og der er allerede tre andre seniorudviklere, du kan sparre med udover to grafikere. Og skulle du have lyst til at kombinere remote med fysisk adresse, så har de hele fire kontorer, du kan vælge mellem, spredt ud over næsten hele Danmark. Det ene af kontorerne har snackbar!

Hvis du har spørgsmål, skal du blot sende en mail til Michael Dipo Christensen på michael@tjooly.com.

Og hvis du allerede er interesseret, så klik på “Søg stillingen” nedenfor og fyld ind med dine erfaringer (du behøver ikke uploade CV).

Wolfpack er en digital løsning til udlægshåndtering, og så er det et selskab, som iværksætteren Werner Valeur har stiftet med syv andre. De lancerede i januar, og du kommer ind i en god kultur med masser af humor og professionalisme. Du får desuden de rammer, som er ideelle for dig – de er nemlig meget lydhør for individuelle behov, hvor faglighed og personlighed vægtes højt.

Auuuuuh!™

Michael Dipo Christensen:
michael@tjooly.com

Søg stillingen online her

Du kan arbejdse remote eller på et af deres fysiske kontorer i enten Randers, Holte, København eller Odense.

Kontoret i Odense:
Dronningensgade 23
5000 Odense C

FIND WOLFPACK PÅ LINKEDIN