BETALT ANNONCE

AOF Center Odense

Hos AOF Center Odense udbyder de et væld af interessante og lærerige kurser og arrangementer, der gør dig klogere på lige netop dét, du ønsker. 

AOF står for Arbejdernes Oplysningsforbund, og siden 1924 har de delt ud af viden og forståelse gennem uddannelse, kurser, foredrag og kulturarrangementer. Til alle tider har folkeoplysning været deres primære formål, og alle borgere uanset alder, etnicitet og uddannelsesniveau mødes i øjenhøjde. 

AOF’s afdeling i Odense tilbyder “folkeoplysning fra bro til bro”, og deres undervisning og arrangementer spreder sig over både Nyborg, Kerteminde, Nordfyn, Middelfart, Assens og Odense. 

Noget for enhver smag 

Uanset hvad dine interesser eller behov er, har de garanteret et kursus eller et event, du vil finde interessant. Deres kategorier spænder bredt med alt fra familieaktiviteter, oplev din by, rejser og seniorer til kreativ fritid, motion og bevægelse, kommunikation, IT/EDB – og meget mere. 

Derudover tilbyder de Forberedende Voksenundervisning (FVU) og undervisning til ordblinde, ligesom du kan blive skarp til et fremmedsprog.  

Se deres spændende udvalg af kurser og arrangementer på deres hjemmeside: 

Find virksomheden her:

Telefon

(+45) 69 16 06 00

E-mail

aof@aofcenterodense.dk

Adresse

Rugårdsvej 15B
5000 Odense C

Følg med på Facebook

Del denne side