Skip to main content

80/90-Party og The ABBA Show med FOXX Showband

Det bliver et brag af en fest, når Bielers Gourmet i samarbejde med MusicBooking.dk inviterer til The ABBA Show og 80/90-party med FOXX Showband d. 21. april.  Bandets medlemmer har alle en stor kærlighed til de svenske discomestre, og derfor giver de den også hele armen, når de optræder med de kendte numre. Det bliver […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver et brag af en fest, når Bielers Gourmet i samarbejde med MusicBooking.dk inviterer til The ABBA Show og 80/90-party med FOXX Showband d. 21. april. 
Bandets medlemmer har alle en stor kærlighed til de svenske discomestre, og derfor giver de den også hele armen, når de optræder med de kendte numre. Det bliver med skarpe harmonier, skinnende satintøj og to dygtige sangerinder, der giver den gas i fuld udklædning som Agnetha og Anni-Frid. 
Udover ABBA spiller de også en række andre populære numre fra 80’erne og 90’ernes spændende musikkatalog fyldt med dansehits og mindeværdig pop og rock. 
Inden showet vil du blive trakteret med en lækker tre-retters menu fra Bielers Gourmet.  
Arrangementet varer fra kl. 18.00-00.30, og det koster 499 kroner + gebyr at deltage. Den smagfulde middag er med i prisen. 
Skal du sikre dig en plads til festen? Så bestil din billet med det samme lige her.