Skip to main content

Boys night hos JumpingFun

Kalder alle friske drenge, for d. 16. juni holder JumpingFun et brag af en drengeaften og -nat med masser af sjov og hygge. Tag vennerne med til den fedeste boys night hos JumpingFun, hvor der bliver givet fuld gas med sjove lege og konkurrencer med præmier, blærede tricks, de bedste drengefilm og meget mere hele […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalder alle friske drenge, for d. 16. juni holder JumpingFun et brag af en drengeaften og -nat med masser af sjov og hygge.
Tag vennerne med til den fedeste boys night hos JumpingFun, hvor der bliver givet fuld gas med sjove lege og konkurrencer med præmier, blærede tricks, de bedste drengefilm og meget mere hele aftenen og natten med. Festen starter kl. 20:00 d. 16. juni og varer indtil kl. 08:00 dagen efter. Der vil både blive serveret lækre snacks og morgenmad, ligesom I vil få hoppesokker og rigeligt med underholdning. To værter vil være til stede undervejs og sørge for sjov og spas. Skal I med?
Prisen for at deltage er 249 kr.
Arrangementet er for drenge fra 8 år og op. I skal selv medbringe dyne, pude, liggeunderlag, toiletsager, lidt lommepenge, mobil og sportstøj.
Bestil billet til den fedeste drengeaften her.

Information
Dato 16/06/2023 - 16/06/2023
Arrangør JumpingFun
Adresse JumpingFun
Postnummer Ukendt
By Ukendt