Skip to main content

Det Store Bogshow 2023

Der er igen lagt op til en festaften i Magasinet, når Odense Bibliotekerne d. 20. april byder indenfor til det årlige Bogshow. I år vil fokus være på bøger og forfattere med noget på hjerte. Torsdag d. 20.april løber den sjette udgave af Det Store Bogshow af stablen. Der er igen lagt op til en […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Der er igen lagt op til en festaften i Magasinet, når Odense Bibliotekerne d. 20. april byder indenfor til det årlige Bogshow. I år vil fokus være på bøger og forfattere med noget på hjerte.
Torsdag d. 20.april løber den sjette udgave af Det Store Bogshow af stablen. Der er igen lagt op til en festlig aften i Magasinet, når en række af Danmarks modigste forfattere står klar på scenen for at fortælle om deres bøger og forfatterskab.
I dette års udgave vil fokus være på forfattere og bøger med noget på hjerte. På Bogshowscenen vil man bl.a. kunne møde Jim Lyngvild, Alberte Winding og Jesper Wung-Sung. Derudover skal årets læser kåres, og der skal trækkes lod om en masse gode bøger.
Signe Ryge fra TV2-Fyn og Klaus Knakkegaard fra Fyens Stiftstidende vil i sammenspil med årets værter Camilla Faieq Hansen og Michael Linde Larsen fra Odense Hovedbibliotek binde den litterære gallaaften sammen.
I foyeren vil Kjærs Bøger sælge de deltagende forfatteres bøger, hvor der selvfølgelig også vil være mulighed for at få dem signeret.
Odense Bibliotekerne ruller den røde løber ud til den litterære gallaaften torsdag d. 20. april kl. 19:00-21:45 i Magasinet. Billetpris er 175 kr. / 150 kr. for medlemmer af Nysgerrig Fyn. Alle læsere er velkomne til at fejre de gode bøger og litteraturen i et fællesskab med andre ligesindede.
Du kan bestille billet her.

Information
Dato 20/04/2023 - 20/04/2023
Arrangør Magasinet
Adresse Magasinet
Postnummer Ukendt
By Ukendt