Skip to main content

ODEON inviterer til MGP Gallashow 2024

Er du klar på årets største fest for dig og din familie? Så deltag i MGP’24 gallashowet, hvor MGP-finalisterne giver den max gas på scenen i ODEON.

Af: Shagina Sinnathurai | Foto: Unsplash

Lørdag den 30. marts inviteres du til MGP’24 Gallashowet, hvor MGP’24 finalisterne kommer tilbage til Odense, omkring en måned efter at finalen er afholdt. Dette bliver årets største fest for familien. Årets show bliver både festligt, farverigt og derudover yderst fantastisk.

Dørene åbner til salen kl. 10.30 Koncerten starter kl. 11.00. Man kan købe snacks samt drikkevarer inden koncertstart. Showet varer ca. 1 time 15 min. MGP-stjernerne giver highfives efter showet.

Der vil være et mindre dansegulv foran scenen. Pladserne er ikke nummererede, så det betyder, at du blot skal vælge en plads, når I ankommer til salen. Bemærk, at der kan være begrænset udsyn på pladserne på forreste række på grund af dansegulvet, og desuden begrænset udsyn på udvalgte pladser på 2. balkon.

OBS: Hvis en finaldeltager er forhindret i at deltage til koncerten i Odense, bliver artisten så vidt muligt udskiftet med en af deltagerne fra tidligere år.

Information
Dato 30/03/2024 10:30
Arrangør Odeon
Adresse Odeons Kvarter 1
Postnummer 5000
By Odense C
Pris 195 kr + gebyr