9. mar, 2023

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Fjernvarme Fyn søger en miljømedarbejder med mod på grønne udfordringer

Er du stærk på miljøområdet? Har du mod på grønne udfordringer? Og er dine samarbejdsevner i top?

Så er det måske dig, Fjernvarme Fyn mangler som deres nye miljømedarbejder. Læs deres stillingsopslag herunder:

Grøn omstilling giver mange spændende opgaver
Hos Fjernvarme Fyn er vi godt i gang med den grønne omstilling. Og vi arbejder målrettet på at blive CO2-neutrale i vores produktion af både varme og el. Derfor er miljøet i centrum både internt og eksternt i forhold til myndighederne.

Det skaber alt sammen mange spændende opgaver. Og her kommer du ind i billedet.

Du bliver en vigtig del af vores miljøafdeling. Her varetages Fjernvarme Fyns mange miljørelaterede funktioner i forhold til både nye projekter og eksisterende produktionsanlæg.

Du skal blandt andet håndtere samarbejdet med relevante myndigheder om miljøgodkendelser og tilsyn. Og samtidig skal du rådgive dine kolleger i forhold til både gældende og fremtidige miljøkrav.

Opgaverne ligger inden for følgende lovområder:

  • Miljøbeskyttelse ved ansøgning om miljøgodkendelse af aktiviteter på vore kraftvarmeanlæg og affaldsforbrændingsanlæg, revurdering af gældende godkendelser, vurdering af BAT, basistilstandsrapporter, spildevandstilladelser og myndighedstilsyn
  • VVM i form af screening af projekter samt udarbejdelse af redegørelser
  • Naturbeskyttelse ved vurderinger i forhold til habitatområder, vandplaner og § 3-områder
  • Affald, dels i forhold til genanvendeligheden af anlæggenes restprodukter, og dels som en brændselsressource for anlæggene
  • Miljøarbejde i projekter med blandt andet carbon capture på vores anlæg

Produktionsanlægget på Havnegade er klassificeret som en risikovirksomhed, da produktionen rummer potentielle risici for både medarbejdere og omgivelser. Derfor er sikkerhed naturligvis højt prioriteret i hverdagen.

Lidt om dig
På dit eksamenspapir står der en relevant akademisk uddannelse som ingeniør, biolog eller lignende. Samtidig er du teoretisk stærk og har stor indsigt i lovgivningen på miljøområdet.

Det vil være et ekstra plus, hvis du også har teknisk forståelse.

Gode samarbejdsevner er vigtige, da stillingen giver en bred kontaktflade både eksternt og internt til alle niveauer hos Fjernvarme Fyn. Din personlige gennemslagskraft er stor samtidig med, at du er i stand til at overholde aftalte deadlines.

Sidst, men ikke mindst, skal du være parat til både omstilling og udvikling, da fleksibilitet er nøglen til en spændende hverdag hos os med mange udfordringer og samarbejde på tværs.

Vi tilbyder
Som vores nye miljømedarbejder får du en spændende og udfordrende hverdag med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Miljøafdelingen, som er en del at vores afdeling med projekt og support, er præget af stor faglighed og specialistviden. Tempoet er højt og tonen uformel. Og du får en række gode kolleger samt mulighed for sparring på højt niveau.

Din base vil være lyse og moderne omgivelser i vores hovedkontor på Havnegade, Odense. Og du får adgang til attraktive goder som kantineordning, sundhedsforsikring og mulighed for at deltage i et bredt udvalg af sociale aktivitetsklubber.

For at understøtte en god sammenhæng mellem arbejds- og privatliv er der flekstidsordning hos Fjernvarme Fyn.

Ansættelsen sker på individuel kontrakt og er på fuld tid.

Sådan ansøger du
Er det dig, vi søger? Så send os en motiveret ansøgning, hvor du fortæller, hvorfor netop du er vores nye miljømedarbejder.

Det gør du ved at trykke på knappen ”søg stillingen”. Her skal du vedhæfte ansøgning og CV samt eventuelle uddannelsesbeviser og referencer.

Der er ansøgningsfrist tirsdag den 21. marts 2023 klokken 8.00.

Stillingen ønskes besat den 1. maj 2023.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for Projekt & Support Brian Knudsen på bk@fjernvarmefyn.dk telefon 27 87 53 74

Fjernvarme Fyn A/S er et selskab ejet af Odense og Nordfyns Kommune. Virksomheden har cirka 320 ansatte og er en af Europas største varmeforsyninger. Vi dækker ca. 97 % af varmebehovet i Odense og Otterup svarende til mere end 100.000 boligenheder. Yderligere oplysninger om Fjernvarme Fyn kan findes på www.fjernvarmefyn.dk.

Kontakt

Chef for Projekt & Support,
Brian Knudsen
Mail: bk@fjernvarmefyn.dk
Tlf.: 27 87 53 74
k

Adresse

Havnegade 120
5000 Odense C

FIND FJERNVARME FYN PÅ FACEBOOK

Del denne side