7. mar, 2023

Human Engage søger en studentermedhjælper med erfaring i Power BI

Trives du med stor selvstændighed, har du erfaring med Power BI, og er du klar på at blive en fast del af et ungt konsulenthus? Så er du måske den helt rigtige studentermedhjælper til Human Engage! Læs deres stillingsopslag:

HVAD ER DET FOR ET JOB?

Human Engage er et succesfuldt konsulenthus, som er funderet i behovet for valid viden og indsigter, der kan omsættes til udviklingsinitiativer og konkrete handlinger for vores kunder. Vi indsamler og producerer typisk selv viden og data gennem kvantitative og kvalitative undersøgelser, som herefter skal præsenteres for kunderne. Det er især her, vi har brug for dig som studentermedhjælper.

Din primære opgave vil være at arbejde med Power BI og andre relaterede værktøjer. Her skal den indsamlede data bearbejdes og præsenteres til kunderne. Dit arbejde hos Human Engage er således en vigtig del af vores arbejdsproces, og et vigtigt link i værdiskabelsen for vores kunder.

Vi er en lille virksomhed, hvor Power BI og visualisering af data og viden har stor betydning. Vi håber derfor, at du vil hjælpe med at integrere brugen af det hos os endnu mere! Vi har i forvejen kolleger, som arbejder med Power BI, men du vil få stor indflydelse på, hvordan vi bedst kan og bør gøre brug af dataværktøjer. Du skal dermed være løsningsorienteret og nysgerrig på feltet. Vi arbejder med stor fleksibilitet, og bevæger os gerne i nye retninger, når det giver mening. Hvis du har kompetencer og interesse for det, vil der også være mulighed for at arbejde med emner som forecasting og predictive løsninger, AI, med videre.

HVEM ER DU?

Vi forestiller os, at du er i gang med en kandidatuddannelse eller eventuelt i slutningen af en bachelor. Du brænder generelt for data og teknologi, og har specifikt erfaring med Power BI. Du læser f.eks. Cand.merc. Business Intelligence (BI), Data Science eller en anden uddannelse, hvor du har arbejdet med data og analyse. Dertil har du et ønske om at blive dygtigere og udvikle dig, både fagligt og personligt, som studentermedhjælper hos os.

Vi forventer også, at:

  • Du er fagligt ambitiøs og nysgerrig, og du brænder for det, du laver.
  • Du kan tænke og arbejde struktureret, analytisk og metodisk.
  • Du er en pålidelig kollega.
  • Du ønsker at være en del af et mindre team, som har en uformel og sjov omgangstone, er inspirerende, dedikerede og ambitiøse.

HVOR OG HVORNÅR?

Geografi: Vi er et lille team på under ti personer, fordelt på to kontorer i henholdsvis Odense C og Hadsten (ca. 20 minutter i tog fra Aarhus H). Du kommer til at arbejde på det kontor, der passer bedst for dig, og der vil være mulighed for at arbejde hjemme nogle dage.

Arbejdstid: Du vil være hos os 1-2 dage om ugen, alt efter hvordan det passer til dig og din uddannelse.

Vi indkalder løbende til samtaler, når vi modtager ansøgninger, og ansættelsesstart er hurtigst muligt – så skynd dig at sende dit CV og en kort tekst om dig til os.

HVEM ER VI?

Human Engage er et ungt konsulenthus med et ønske om at skabe forandring og udvikling i organisationer – altid med udgangspunkt i valid viden og klar data. Vi er et mindre team med store ambitioner, gode relationer og ikke mindst højt humør!

Vi lever vores værdi om at sætte kunden i centrum igennem forståelse af deres behov, ligesom vi er gode til at sætte os ind i deres problemstillinger og rådgive om bedste design og løsning. Ved hjælp af gennemprøvede analyseværktøjer og en stor forståelse for organisationer, mennesker, og markedsmekanikker leverer vi let omsættelige anbefalinger ud fra indsamlet viden. Dertil hjælper vi med at omsætte viden til konkrete indsatser og handlinger – typisk for nogle af Danmarks største virksomheder.

Læs mere om hvem vi er, vores formål og værdier her.

Yderligere information:

Partner Emil Nicolaisen
Tlf.: 25 30 92 10
en@hnengage.com

w

Kontakt

Partner Emil Nicolaisen:
Tlf.: 25 30 92 10
Mail: en@hnengage.com

Søg stilling

Send dit CV og en kort tekst om dig selv til ovenstående informationer

Adresse

Havnegade 29
5000 Odense C

FIND HUMAN ENGAGE PÅ LINKEDIN

Del denne side