Skip to main content

J.L. Bud

Skal du have fragtet noget farligt gods? Så kan J.L. Bud, som har 26 års erfaring med kurérkørsel af farligt gods i hele Europa, med garanti fragte det for dig.

Annoncørbetalt Indhold

Hos J.L. Bud tilbyder de kurérkørsel af erfarne chauffører. Virksomheden har mange års erfaring med kurérkørsel af farligt gods og tilbyder fragt af radioaktivt gods, eksplosiver, våben – men også almindeligt gods.

Sikker fragt i ind- og udland

Virksomheden tilbyder fragt af op til 5 paller ad gangen. De har både nationale- og internationale vognmandstilladelser, som giver tilladelse til at fragte gods i hele Europa, hvor alle forsendelser er forsikrede efter CMR-lovgivningen. Bilerne er også udstyret med påkrævet sikkerhedsudstyr til fragt af farligt- og eksplosivt gods.

Ejeren af virksomheden, Hans William Sørensen, er udannet strålebeskyttelseskoordinator og er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at transportere radioaktivt gods. Han har desuden en række af uddannelser, tilladelser og godkendelser til forskellige former for transport i hele Europa.

Alle aftaler overholdes, så du er i trygge hænder

Hos J.L. Bud aftaler man prisen for ens fragt ved bookingen. Virksomheden går meget op i at være pålidelige og ordentlige, så du som kunde kan føle dig i trygge hænder.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et konkret tilbud? Så kan du kontakte J.L. Bud på e-mail: info@jl-bud.dk eller på tlf.: 40 36 90 09. Du kan også udfylde deres kontaktformular på deres hjemmeside her.

Kontakt
AdresseØstervang 31, 5492 Vissenbjerg