Skip to main content

Linsted Anlægsgartner

Står du og mangler hjælp til at forme og realisere din drømmehave? Eller har du aldrig været det store havemenneske? Så kan Linsted Anlægsgartner klare sagerne for dig, uanset opgavens størrelse.

Annoncørbetalt Indhold

Fra sin base i Odense tager Linsted Anlægsgartner ud til kunder på hele Fyn. Firmaet er drevet og ejet af Kasper Linsted, som har 20 års erfaring i branchen. Når du vælger Linsted Anlægsgartner er du derfor sikret en unik ekspertise og en bred viden indenfor have- og anlægsområdet.

Hjælper private og erhverv

Linsted Anlægsgartner kan hjælpe private såvel som erhverv med både store og små opgaver, og de leverer uanset opgavens omfang en høj kvalitet, høj service og høj faglighed. Disse tre ting går de aldrig på kompromis med. Og det har de en lang række af tilfredse kunder, der kan skrive under på.

Uanset om du er på udkig efter sparring og rådgivning af en havearkitekt eller mangler hjælp til diverse anlægsopgaver eller totalløsninger, kan Linsted Anlægsgartner være svaret.

Modtag et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Skal de stå for dit kommende haveprojekt? Så tøv ikke med at kontakte dem på tlf. 22 12 18 64. Du kan også besøge deres hjemmeside her.

Kontakt
AdresseOver-Holluf-Vej 36, 5220 Odense SØ