Skip to main content

Skandinavisk Miljø Varme A/S

Tænk klimavenligt og få en varmepumpe! Skandinavisk Miljø Varme forhandler og monterer Hyundai-varmepumper, så du også kan få grøn energi.

Annoncørbetalt Indhold

Med en varmepumpe sparer du på energien, samtidig med at du får en effektiv varmekilde til boligen eller virksomheden. Varmepumpen trækker nemlig energi fra luften eller jorden udenfor og sender den direkte videre til opvarmning af bygningen og brugsvandet.

Vil du også investere i den bæredygtige varmeløsning? Så tag kontakt til Skandinavisk Miljø Varme A/S, der står klar til at rådgive, levere og montere Hyundais stærke løsninger både til private og til erhvervskunder. Virksomheden er desuden VVS-autoriseret, VE-godkendte til varmepumper og har KMO-bevis, så du er garanteret den bedst mulige service.

Skandinavisk Miljø Varme A/S er også leveringsdygtige inden for klimanlæg, som sikrer dig et godt indeklima og den helt rette temperatur.

Har det interesse, så kan du få et uforpligtende tilbud ved at ringe på tlf.: 27 58 80 27 eller skrive en mail til: info@skamiva.dk.

Kontakt


Hans Egedes Vej 9
5210 Odense NV

(+45) 27 58 80 27

info@skamiva.dk