Skip to main content
15. marts 2024

1. viceborgmester Andreas Møller har meldt sig ind i Moderaterne i Odense Kommune

Moderaterne kan nu byde Andreas Møller velkommen i partiet. Han bliver dermed Moderaternes andet kommunalbestyrelsesmedlem i Odense Kommune sammen med Abdinoor Adam Hassan.

Moderaterne
Af: Moderaterne | Foto: Moderaterne
PRESSEMEDDELELSE

Jeg har arbejdet med godt og vel alle partifarver i byrådet på kryds og tværs og i fællesskab fået ført fornuftig politik igennem. Det er ingen hemmelighed, at jeg i mange år har haft et tæt samarbejde med Abdinoor, og derfor var det også naturligt at indlede et tættere samarbejde under den moderate fane, siger Andreas Møller.

Moderaterne ønsker at være repræsenteret i alle kommuner i hele Danmark, hvorfor det er en stor glæde, at de kan styrke den moderate dagsorden i Odense.
Moderaterne vil modernisere den offentlige sektor og gøre op med det tunge bureaukrati, som besværliggør meget af det arbejde, der foregår i kommunerne.

Det kan ikke ske fra Christiansborg alene. Tværtimod er det Moderaternes ønske at frisætte kommunerne, så den enkelte borger får mere handlekraft, frihed og værdighed.

Igennem de sidste to år som løsgænger har jeg i særdeleshed kæmpet for ældre- og handicapområdet og forsøgt at understøtte og værne om idræts- og foreningslivet. Det er politikområder, hvor jeg er på linje med Moderaternes måde at forhandle og lave politik: konkret, løsningsorienteret og fremadskuende, siger Andreas Møller og tilføjer:

Jeg glæder mig til at forsætte samarbejdet sammen med de mange lokale kræfter, som alle har været arbejdsomme og klar til at sætte sine præg på fremtidens Odense i fællesskab.

Moderaterne præsenterede sidste år partiets første 13 kommunalbestyrelsesmedlemmer. Siden da er Moderaterne blevet repræsenteret i 16 kommuner med i alt 22 medlemmer.