Skip to main content
22. december 2022

Få en overskuelig biløkonomi ved at langtidsleje din næste bil

Har du brug for en bil over en længere periode, hvor det ikke kan betale sig at købe eller leje den på almindelig vis? Så kan langtidsleje måske være svaret.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Har du brug for en bil over en længere periode, hvor det ikke kan betale sig at købe eller leje den på almindelig vis? Så kan langtidsleje måske være svaret.

Hos HE Biler i Ringe kan du langtidsleje deres lejebiler samt deres leasingbiler i en kortere eller længere periode.

Alle HE Bilers biler, som du finder til leje på dagsbasis, har du også mulighed for at langtidsleje. Skal du eksempelvis bruge en lejebil i en uge, 14 dage, en måned måske endda 2 måneder, så finder I sammen en løsning for langtidsleje af den lejebil, der opfylder dit behov.

Udover muligheden for langtidsleje af deres lejebiler, er det også muligt at langtidsleje deres leasingbiler. Det er nemlig sådan, at langtidsleje fra 1 måneder går under betegnelsen minileasing. Minileasing er en rigtig god og praktisk måde at få bil på, hvis du har behov for en bil over en lidt længere periode, men hvor langtidsleje af almindelige lejebiler ikke kan betale sig, og hvor en privatleasing-periode på 12 måneder er alt for lang.

Langtidsleje af leasingbiler er nemlig en let og enkel måde, at blive bilejer på, uden at du behøver at bekymre dig om, at det bliver hammerdyrt. Ønsker du desuden at skifte bil ofte, er det en oplagt løsning. Når du først er blevet bilejer hos HE Biler, får du masser af fordele med i hatten.

HE Bilers fordele og betingelser for langtidsleje
Du kan langtidsleje alt fra den helt lille bybil til mere eksklusive SUV’er eller stationcars.

Når du minileaser hos HE Biler har du følgende fordele:
– 0 kr i udbetaling
– Incl. forsikring
– Incl. ejerafgift
– Incl. service og reparation
– Incl. dæk (Dog ikke vinterdæk dette er et tilvalg)
– Incl. 1200 km om måneden (Mulighed for tilkøb efter dit behov)
– Der er kun 30 dages binding
– Mange af deres biler kan leveres inden for 1-2 dage

Der skal lægges et depositum på 5.000 kr, og enkelte biler kan kun lejes ved benyttelse af kreditkort.

Skal de finde en bil til dig?
Lyder langtidsleje som noget for dig? Så kontakt dem på salg@hebiler.dk eller tlf. 2178 6465, hvis du vil vide mere eller have et godt tilbud på langtidsleje af en af deres biler.