Skip to main content
6. januar 2023

Mangler din virksomhed en skarp AV-løsning?

Et velfungerende AV-system kan have en stor betydning for din virksomhed. Hos AV-Connection skræddersyr de den helt rette løsning til dig.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Et velfungerende AV-system kan have en stor betydning for din virksomhed. Hos AV-Connection skræddersyr de den helt rette løsning til dig.

Oplever du, at jeres AV-systemer i virksomheden halter? Holder i onlinemøder, hvor der ofte opstår problemer på grund af jeres tekniske udstyr?

Det kan være svært at overskue, hvilket udstyr der er det rette for ens virksomhed. Heldigvis er der nogen, der er eksperter i netop det – så kan I fokusere på det, I er gode til.

AV-Connection Odense er specialister i netop AV-løsninger. De sælger alt i TV, Hi-Fi stereo- og surround anlæg, AV-kabler, projektorer, lærreder, møbler og ophæng til både projektorer og fladskærme.

Det er dog ikke kun udstyr til stuen eller hjemmet, men bestemt også løsninger til virksomheder. Hos AV-Connection skaber de nemlig løsninger til alle slags virksomheder – store som små. Med en skarp AV-løsning fungerer hverdagen bare bedre. Når lyden i højtalerne altid spiller, og når præsentationerne aldrig bliver forsinkede eller akavede på grund af dårlig teknik, fungerer en virksomhed bedre.

Totalløsninger med installation

Når I bestiller en løsning hos AV-Connection, tilbyder de altid at installere den for jer. Dermed er I helt sikre på, at lyden spiller, og at billedet står knivskarpt, så I kan koncentrere jer om at drive virksomhed i stedet for at skulle bøvle med kabler, forbindelser og manualer.

Hvis I er interesserede i at høre mere om, hvad AV-Connection kan lave hos jer, kan I altid kontakte deres erhvervsafdeling til en uforpligtende snak. De kan kontaktes på tlf. 35 10 30 30 eller på mail odense@av-connection.dk.

Øverst ses en løsning, som AV-Connection har lavet hos KIAP i Odense. Her er virksomhedens mødelokale blevet opgraderet med en stor 86″ skærm og et komplet plug ‘n play konference system.