Skip to main content
10. januar 2023

Fødselsdagstilbud på blødgøringsanlæg hos Filter-Online

Slås du med forhøjede energipriser og kalk i vandet? Så kan du med fordel investere i et blødgøringanlæg, som netop nu kan fås til nedsat pris hos Filter-Online.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Slås du med forhøjede energipriser og kalk i vandet? Så kan du med fordel investere i et blødgøringanlæg, som netop nu kan fås til nedsat pris hos Filter-Online. Du kan endda også vinde det.

Filter-Online kan i disse dage fejre 5 års fødselsdag, og i den forbindelse har de skruet ned for priserne på deres populære Smartflow blødgøringsanlæg.

Hvis du også er træt af de høje energipriser og kalk i dit vand, kan et blødgøringsanlæg blandt andet afhjælpe kalken i alt fra din kaffemaskine til din opvaskemaskine. Et tilkalket varmelegeme medfører nemlig, at maskinerne bruger mere strøm på, at varme vandet op til den ønskede temperatur. Men her kan et Smartflow blødgøringsanlæg fra Filter-Online være løsningen for dig.

Anlægget er både energibesparende, billig i drift, giver ultrablødt vand og så regenerer den om natten – helt uden at spolere din nattesøvn.

Vil du høre mere? Så kan du besøge Filter-Onlines hjemmeside, hvor du også finder de nedsatte blødgøringsanlæg.

Du er også velkommen til at kontakte dem på +45 70 40 42 22 eller info@filter-online.com

Stor fødselsdagskonkurrence

Men netop nu har du også chancen for at vinde Smartflow blødgørningsanlægget.

Filter-Online afholder en stor fødselsdagskonkurrence på deres facebookside. For at deltage i konkurrencen om anlægget skal du blot like konkurrenceopslaget på deres Facebookside, og skrive “Tillykke med fødselsdagen  ” i kommentarfeltet.