Skip to main content
9. maj 2023

Barfod Transport udvider og flytter i nye store lokaler

Hos Barfod Transport har de fået ny adresse. De større faciliteter skyldes et nyt stort samarbejde, som ejer Erik Barfod håber fører til fortsat succes.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos Barfod Transport har de fået ny adresse. De større faciliteter skyldes et nyt stort samarbejde, som ejer Erik Barfod håber fører til fortsat succes.

Den 1. april skiftede den odenseanske virksomhed, Barfod Transport, adressen på Herluf Trolles Vej 34 i Odense SØ ud med en adresse i Odense SV – nemlig Hvidkærvej 17. Her ligger de nu kun fem minutter fra motorvejen, og det er en af kvaliteterne ved den nye lokation.

Vi har fået en kæmpe fordel ved at være så tæt på motorvejen, det er virkelig et stort plus, fortæller ejer Erik Barfod.

Men det er ikke kun den korte afstand til motorvejen, der ligger til grund for flytningen.

Nyt samarbejde kræver udvidelse

Barfod Transport har nemlig indgået en større samarbejdsaftale med DSV, og derfor var de nødt til at udvide deres plads. Det er en langvarig aftale, der betyder, at Barfod Transport nu kommer til at køre transport for tre virksomheder for DSV. Der er tale om Solar, Lemvigh-Müller og Norlys.

De nye store transportopgaver har betydet, at de hos Barfod Transport har fået brug for at udvide, og derfor er de flyttet ud til det nye sted, der er syv gange så stort som det gamle. På den nye lokation har de desuden lastbilramper, hvilket gør af- og pålæsning meget nemmere.

Den nye samarbejdsaftale har ud over nye lokaler betydet, at de har ansat tre nye vognmænd. I øjeblikket har de i virksomheden ni vogne og omkring 20 mand ansat, men de regner med at skulle udvide mere i fremtiden.

Håber på et endnu bedre resultat 

Hos Barfod Transport ser de nemlig flytningen og det nye samarbejde som en god ting, og de regner med at det fører til, at de kun vækster endnu mere i fremtiden.

Vi er rigtig glade for flytningen, og vi håber på, at det kan føre til, at vi udvider mere, så vi kan få mere omsætning og et endnu bedre resultat, fortæller ejer Erik Barfod.

Flytningen fra Odense SØ til Odense SV gør også, at de hos Barfod Transport håber på, at de kan få flere kunder i det nye område.

Flytningen får ingen betydning for deres eksisterende kunder, og de fortsætter deres services som altid. Du kan kontakte dem her, hvis du har brug for hjælp til enten distributionskørsel, kurerkørsel eller studenterkørsel i hele landet.