Skip to main content
25. maj 2023

B1909 er videre i pokalturneringen

De røde fra B1909 er videre i pokalturneringen efter en sejr tirsdag aften med 1-0 over DS-rivalerne fra B1913.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hjemmeholdet B1909 er videre i pokalturneringen, efter de tirsdag aften slog DS-rivalerne fra B1913 med 1-0.

De røde fra Boldklubben 1909 begyndte kampen godt. De havde mest boldbesiddelse i første halvleg, hvor gæsterne stod langt tilbage på banen. Presset blev belønnet med en scoring af B1909s anfører, Jonas Lund.

Anden halvleg var mere ligebyrdig. Spillet gik frem og tilbage mellem de to hold, der begge havde svært ved at finde store chancer.

DBU Fyns regler anvendes i de indledende runder i pokalturneringen. Disse indebærer, at et gult kort fører til 10 minutters udvisning, hvilket skete for hjemmeholdet to gange i anden halvleg. Reglerne indebærer også, at man kan lave alle de ind- og udskiftninger man vil, og det benyttede de røde fra B1909 sig også frit af.

Med sejren er B1909 videre til næste runde i årets pokalturnering.