Skip to main content
3. januar 2023

Bliv uddannet massør – nye hold starter snart hos Massørskolen-Fyn

Hos Massørskolen-Fyn har de nu offentliggjort startdatoerne for deres næste forløb med klinisk- og fysiurgisk massøruddannelse. Se hvornår du kan starte.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Hos Massørskolen-Fyn har de nu offentliggjort startdatoerne for deres næste forløb med klinisk- og fysiurgisk massøruddannelse. Se hvornår du kan starte.

Hos Massørskolen-Fyn uddanner de hele tiden nye massører og behandlere. De starter løbende nye forløb, og nu har du chancen, hvis du gerne vil være en del af det næste hold på den kliniske- og fysiurgiske massøruddannelse.

Uddannelsen udbydes både som aftenhold og daghold, og de næste forløb starter her:

  • Aftenhold: Torsdag den 12. januar 2023
  • Daghold: Torsdag den 30. marts 2023
  • Aftenhold: Mandag den 3. april 2023

Du kan tilmelde dig et af de kommende uddannelsesforløb lige her.

En teoretisk og praktisk uddannelse

Hvis du vælger at tage uddannelsen som klinisk- og fysiurgisk massør, får du 350 lektioners undervisning, der giver dig redskaber til at forstå, identificere og behandle lidelser i muskler og led. I de teoretiske fag arbejdes der med anatomi, fysiologi, sygdomslære og journalføring. Undervisningen veksler mellem gruppearbejde, holdundervisning og opgaveløsning. Den teoretiske undervisning giver dig en bred forståelse for teoretiske emner relateret til massagen og dens teknikker.

Undervejs i uddannelsen kommer i du klinikpraktik. Her lærer du at anvende kliniske massageteknikker, der kan lindre muskel og led smerter samt fremme helingsprocesser efter skader.

Undervisningen foretages af fysioterapeuter, kiropraktorer og idrætsfysiologer.

Uddannelsen kan tages som selvstændig uddannelse, men giver dig sammen med den sundhedsfaglige grunduddannelse en RAB godkendelse.