Skip to main content
6. februar 2024

Boxit vil støtte foreninger og klubber i Odense med nyt tiltag

Efter et stigende antal henvendelser om sponsoraftaler åbner Boxit nu en særskilt støttepulje for Odense, hvor foreninger, sportsklubber og lignende i lokalområdet kan søge.

Af: Boxit | Foto: Boxit
PRESSEMEDDELELSE

Hos Boxit i Odense starter det nye år med en systematisering af virksomhedens tildelinger af støtte til lokale foreninger, sportsklubber og ildsjæle, der nu kan søge en officiel pulje på 25.000 kroner i form af det nye koncept Boxit Assist.

Vi har gennem årene fået et stigende antal henvendelser på, om vi vil støtte og sponsorere det ene eller andet tiltag. Vi har løbende vurderet og takket ja eller nej, men nu vil vi sætte system i det og dermed også opfordre flere til at ansøge, fortæller Lars Alkert Andersen, der er ansvarlig for det nye Boxit Assist.

Skal afgøres med lokale afstemninger

Puljen kan søges en gang årligt, og første gang der åbnes for ansøgninger er 1. februar 2024. Boxit udvælger de nominerede blandt ansøgningerne, og herefter skal de nominerede selv ud at påvirke deres organisation og deres støtter til at stemme på dem. Afstemningen kommer til at foregå på Boxits hjemmeside.

Vi håber på at kunne være med til at støtte nogle af de aktiviteter, der har brug for en håndsrækning her i Odense, hvor Boxit har været en del år efterhånden. Vi vil gerne motivere ansøgerne til at gå ud at hente stemmer ind til det, de søger støtten til. Det giver dem også en god mulighed for at slå lidt på tromme for hver deres gode sager, lyder det fra Lars Alkert Andersen.

Det kan være alt fra foreninger eller lokale ildsjæle til sport, kunst, borgerforeninger – det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser. Tidligere har folk bare henvendt sig, og det blev lidt vilkårligt, men nu fokuserer vi indsatsen, uddyber han.

Odense er en Boxit-by

Der vil være puljer i hver af de områder, hvor Boxit har afdelinger, og her er Odense en af de heldige. Derudover vil der være en landsdækkende pulje, der kan søges af alle klubber og foreninger uanset, hvor i landet de holder til, og med en samlet værdi på mere end 150.000 kroner.

Puljen hos Boxit Assist kan søges via websitet: www.boxit.dk/assist

Vinderne kåres inden sommerferien, og førstepladsen får et beløb på 20.000 kroner, mens andenpladsen er på 5000 kroner.

Fakta:

BOXIT udlejer depotrum efter ”self-storage” princippet til privat- og erhvervskunder på 11 lokationer i Jylland og på Fyn. Endvidere udlejer virksomheden containere over hele landet og sælger og producerer specialdesignede containerløsninger til erhverv. I Risskov og Aalborg har BOXIT desuden kontorhoteller, der udlejes til mindre virksomheder. BOXIT ejes af Escot koncernen, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme i hele landet. www.boxit.dk