Skip to main content
16. oktober 2023

Bryan Adams is back in town

Det er næsten 10 år siden, at den verdenskendte, canadiske sanger Bryan Adams sidst var i Odense. Nu kommer han endelig tilbage, og 2024 bliver året, hvor fynboerne igen kan synge med på de største hits som ’Summer of 69’, ’Heaven’ og ’Everything I Do’. Det bliver et brag af en oplevelse, når det legendariske rock-ikon rammer Fyn.

Af: Viktor Bork | Foto:

Bryan Adams har ry for at være en af de mest spændende livemusikere i verden – med en energisk vokal og enestående scenetilstedeværelse. Igennem de sidste 4 årtier har han leveret hit efter hit, ligget nummer 1 i utallige lande og solgt langt over 60 millioner albums. Der er derfor lagt op til en aften spækket med melodiske sange, iørefaldende guitarriffs og feel-good rock’n’roll.

Nyt album og Europa-turne

Med hele 17 studiealbums i ryggen samt det helt nye, aktuelle album ’Bryan Adams Classic’, indtager Bryan Adams Europa med sin tour i 2024. I Danmark kan vi bl.a. opleve ham på Fyn, når den canadiske rockmusiker spiller koncert i Jyske Bank Arena i Odense, den 1. maj.

Og der er noget at se frem til. Anmelderne fra de seneste koncerter i Danmark har givet Bryan Adams ’fuld plade’:

Horsens Folkeblad skrev: Med hitparade og sandpapir-ru røst begik det 62-årige canadiske rock-ikon Bryan Adams onsdag aften den første af de to Horsens-koncerter, han skulle have spillet for to år siden. 4500 i Forum fik et respektindgydende tilbageblik på en lang karriere og et bekymringsfrit frikvarter fra inflation, Putin og klimakrise.

Er du klar til et bekymringsfrit frikvarter og til at skråle med på alt fra ’Please Forgive Me” og ’Run to You’ til ’Have You Ever Really Loved a Woman og ’Everything I Do, I Do it for You’?

Koncert: Den 1. maj 2024

Koncertsted: Jyske Bank Arena, Odense

Billetsalget starter den 20. oktober kl. 10.00