Skip to main content
19. december 2023

Byder det nye år på nye projekter i din virksomhed? Få gratis hjælp hos Improve Business

Hvis din virksomhed skal have gratis konsulenthjælp til et aktuelt udviklingsprojekt, så meld jer til det første landsdækkende forløb af Improve Business Academy i 2024.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Improve Business

Hos Improve Business er de i fuld gang med at tilrettelægge det første Improve Business Academy for det nye år. Den 29. januar skyder de forløbet i gang, og din virksomhed kan stadig nå at være med.

Som deltager i forløbet får I tilknyttet en motiveret og højtuddannet ledig kandidat i otte uger til at hjælpe med ESG, kommunikation, digitalisering, salg og markedsføring, organisationsudvikling eller noget helt andet, som er aktuelt for jer lige nu, og som I mangler kompetencerne eller ressourcerne til at løse.

Deltag gratis fra hele landet

Forløbet er landsdækkende, og det koster ikke noget for jer at deltage. Efter opstart mandag den 29. januar vil de første fire uger indtil den 1. marts gå med analyser og dataindsamling. Uge 7 er en ferieuge. Fra den 4. marts til den 31. marts vil kandidaten være i fuldtidspraktik hos jer, hvor de implementerer deres projekt

Så tag en beslutning om at gøre noget nyt, og tag beslutningen om at sætte skub i et udviklingsprojekt efter nytår – allerede nu.

Læs mære om forløbet på improvebusiness.dk

Ring til dem på tlf.: 30 14 16 14, hvis du er nysgerrig på at høre mere – eller send dem en mail på kontakt@improvebusiness.dk