Skip to main content
10. maj 2023

Eventyrløbet 2023: Brug dit startnummer som letbanebillet

I år er det muligt at tage til og fra Eventyrløbet med letbanen helt gratis, hvis man har et gyldigt startnummer.

Af: Viktor Bork | Foto:

Traditionen tro danner Kr. Himmelfartsdag rammen om Eventyrløbet, der hvert år får besøg af flere tusinde løbere og gående. Som et led i at mindske parkeringsudfordringerne er det i år muligt at tage letbanen gratis til og fra løbet med sit startnummer.

Eventyrløbet er ét af årets helt store motionsbegivenheder i Odense, og hvert år valfarter flere tusinde løbere og gående til stierne i det nordøstlige Odense. Men sådan en stor og velbesøgt begivenhed stiller også store krav til logistikken.

For at mindske parkeringsudfordringerne er det i år derfor muligt at tage letbanen til og fra løbet helt gratis. Løbet har start og mål tæt ved Idrætsparken Station, hvilket gør det nemt lige at hoppe på letbanen, før man hopper i løbeskoene.

Betingelsen for at tage letbanen gratis er, at du enten har et gyldigt startnummer eller en kvittering på betalt startgebyr. Hvis man kommer i bil fra oplandet, er det oplagt at parkere ved letbanens park & ride-anlæg med 800 gratis parkeringspladser. Herfra kan man tage letbanen direkte til startområdet, og man slipper for trafik- og parkeringskaos.

Du kan læse mere om Eventyrløbet her.

.