Skip to main content
8. maj 2023

Fjernvarme Fyn har rundet 70.000 kunder

Fjernvarme Fyn er populær, og det vidner deres kundetal også om. De har for ganske nylig budt varmt velkommen til deres kunde nummer 70.000.

Af: Viktor Bork | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Fjernvarme Fyn er populær som aldrig før, og det vidner deres kundetal også om. De har for ganske nylig budt varmt velkommen til deres kunde nummer 70.000.

Fjernvarme Fyn ser sig ikke tilbage i deres store og vigtige arbejde med at udbrede fællesvarmen på Fyn. For ganske nylig indbød der sig dog en mulighed til kort at stoppe op og reflektere over den hidtidige rejse. De rundede nemlig en stor milepæl, da de kunne byde fjern-varmt velkommen til kunde nummer 70.000.

Foruden jubilaren har fjernvarmeselskabet hjulpet 750 nye kunder med at få fjernvarme siden årets begyndelse. Det er dog ikke kun på kundesiden, at det går stærkt. På produktionssiden arbejdes der også på højtryk med at implementere en række bæredygtige tiltag. Målet er at reducere klimaaftrykket og styrke fjernvarmens rolle i et klimaneutralt samfund.

Fjernvarme Fyn har, på trods af den store milepæl, stadig et stort arbejde foran sig – men de er godt på vej. På deres hjemmeside kan du læse mere om, hvor de er i gang med at tilbyde fjernvarme.