Skip to main content
26. september 2023

Fyns Politi lukker rockerklubhus

På baggrund af en verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Fyns Politi nu et klubhus i Odense, hvor en rockergruppering holder til.

Af: Rikke Hansen | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA FYNS POLITI

På baggrund af en verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Fyns Politi nu to klubhuse, hvor en rockergruppering holder til.

Det drejer sig om klubhuset tilhørende Hells Angels MC på Langelandvej 24 i Nyborg Kommune og klubhuset tilhørende Hells Angels MC på adressen Petersmindevej 20 i Odense Kommune, hvor politiet nu har indført opholdsforbud, så ingen personer må tage ophold på stedet. Forbuddet trådte i kraft i går den 25. september 2023 kl. 17.00 og gælder foreløbigt frem til 6. oktober 2023 kl. 17.00.

Lukningen sker blandt andet på baggrund af de voldsomme hændelser tidligere på måneden i København, hvor rockergrupperingen blev angrebet – formentligt som led i en verserende konflikt. Samme rockergruppering holder til i to klubhuse på Fyn, som altså nu bliver lukket.

Vi har naturligvis fulgt situationen i København samtidigt med, at vi løbende har set på de efterretninger og mulige konfliktscenarier i forhold til de grupperinger, vi har her i politikredsen. På baggrund af det samlede billede har vi besluttet at være på forkant med situationen og skabe tryghed og sikkerhed for borgerne, der færdes omkring de to nævnte ejendomme, ved at oprette opholdsforbud på de her to adresser, siger politiinspektør ved Fyns Politi, Johnny Schou.

Foreløbigt gælder opholdsforbuddet indtil den 6. oktober kl 17.00, og hvis man overtræder forbuddet, risikerer man at blive straffet med fængsel i op til to år.