Skip to main content
22. november 2023

Har du ordblinde i din virksomhed? AOF Center Odense kan hjælpe jer gratis

Hvis du mistanke om, at der er personer med ordblindhed i din virksomhed, kan AOF Center Odense hjælpe dig godt i gang med den svære, men berigende støtteproces.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Ordblindhed er en medfødt og usynlig udfordring, der gør det vanskeligt at læse og skrive. Disse udfordringer kan risikere at fylde meget i hverdagen og på arbejdspladsen, men det er ingen hindring for at nå sine mål og drømme!

Dette motto arbejder de også med hos AOF Center Odense, som hjælper virksomheder med at identificere og støtte medarbejdere med ordblindhed. Det kan være svært at komme i gang med dette arbejde ude i virksomhederne, men det kan give et stort udbytte for både virksomheden og medarbejderne i sidste ende.

Derfor tilbyder AOF Center Odense også gratis ordblindeundervisning til dine medarbejdere, som gør nytte i det store helhedsperspektiv.

Kontakt

Hvis du har medarbejdere med ordblindhed i din virksomhed eller har mistanke derom, kan du kontakte Henrik fra AOF Center Odense og få en snak om de muligheder, der er til rådighed. Du kan skrive eller ringe til Henrik på tlf.: 53 53 46 55 eller hhu@aofcenterodense.dk.