Skip to main content
15. november 2022

Hold årets julefrokost med klassisk, dansk mad hos Flakhaven Gastro

Mangler I et sted at holde julefrokosten i år, så vend blikket mod Flakhaven Gastro, der serverer lækre julemenuer i hyggelige omgivelser.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Hvis I stadig mangler et sted at holde julefrokosten i år, så vend blikket mod Flakhaven Gastro. De serverer lækre julemenuer i hyggelige omgivelser i centrum af Odense.

Julefrokosten er en vigtig tradition, der bringer venner, familie eller kolleger sammen til festligheder og hygge i julens ånd. Og til en perfekt julefrokost hører selvfølgelig de klassiske, danske retter. Igen i år sørger Flakhaven Gastro for det hele.

Her kan I vælge mellem to smagfulde julemenuer; ‘Julefrokosten med det meste’ og ‘Julefrokosten med det hele’. Begge har fire serveringer, og I vil blive forkælet med alt fra sild og rødspættefileter til flæskesteg og medister, og der er selvfølgelig risalamande med mandelgave til dessert. I kan endda tilkøbe fri bar til jeres arrangement.

Julefrokost efter jeres ønsker

Hos Flakhaven Gastro bliver omgivelserne tilpasset lige efter jeres ønsker, hvad enten I er på udkig efter en lukket og intim stemning, eller I vil feste med de øvrige gæster i åbne lokaler. Specifikke ønsker og idéer efterkommer de så vidt muligt, så I kan få den bedste julefrokost.

Det er muligt at afholde julefrokost hos Flakhaven Gastro mellem d. 5. november og helt frem til d. 18. december.

Vil I bestille bord eller forhøre jer nærmere omkring mulighederne?

Så kontakt Flakhaven Gastro på tlf.: 66 12 02 99 eller mail: kontakt@flakhaven.dk.