Skip to main content
21. februar 2024

hummel udvider butiksnettet med åbning af ny brandstore i Rosengårdcentret

Det danske sportsbrand hummel udvider sit butiksnetværk med åbningen af deres tredje brandstore i Danmark, når de slår dørene op til en ny 350m2 butik i Rosengårdcentret i Odense. Den nye butik samler brandets produktsortiment på tværs af sport, mode og børn under ét tag.

Af: hummel A/S | Foto: hummel A/S
PRESSEMEDDELELSE

Med ambitionen om at skabe endnu bedre oplevelser for forbrugerne slår hummel dørene op til deres spritnye brandstore i Rosengårdcentret den 21. marts 2024.

Butikkens imponerende størrelse på 350 kvadratmeter gør den til en destination for sports- og modeentutiaser såvel som familier på udkig efter de seneste must-haves til de yngste. Udover at præsentere hummels eget sortiment inkluderer butikken også en separat HALO-butik, der giver kunderne en unik mulighed for at dykke ned i det populære modebrand, som er ejet af hummel.

Vi er utrolig glade for at kunne åbne vores nye brandstore i Rosengårdcentret. Det er en fantastisk mulighed for os at samle vores brede sortiment af produkter og tilbyde vores kunder en unik shoppingoplevelse. Det er en vigtig del af vores strategi at skabe en ensartet købsoplevelse på tværs af vores salgskanaler, og vi ser frem til at byde både eksisterende og nye kunder velkommen i den nye brandstore, der bliver den tredje af sin slags i Danmark, udtaler hummels CEO, Allan Vad Nielsen.

Den nye butik i Rosengårdcentret følger i fodsporene på hummels andre brandstores, der allerede er etableret i Bruuns Galleri i Aarhus og i Frederiksberg Centret.

Foruden hummel og HALO vil butikken også præsentere hummels andre brands; Newline (løbetøj) og Sometime Soon (børnetøj), der giver kunderne et endnu bredere udvalg af stilfuldt og funktionelt tøj til enhver lejlighed.

Fakta:

hummel er et dansk sports- og modebrand med en historik, der rækker tilbage til 1923. hummel designer, producerer og markedsfører sportstøj, træningstøj, udstyr og sneakers til både børn og voksne, kvinder som mænd. Gennem de fire produktkategorier teamsport, footwear, kids, sport lifestyle samt udvalgte premium co-labs, leverer hummel flere gange årligt nye styles i deres gennemførte mix af retro og tidsaktuelle trends.

hummel A/S er en del af Thornico koncernen.