Skip to main content
28. oktober 2022

Kom til demo- og outletsalg hos AV-Connection i Odense

AV-Connection har ryddet op i butikken på Dalumvej og sælger ud af deres demo/udstillingsmodeller for at gøre plads til nye varer.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Vil du også gerne gøre et godt køb? Så kom til demo- og outletsalg hos AV-Connection i Odense SV.

De har nemlig ryddet op i butikken og sælger ud af deres demo- og udstillingsmodeller for at gøre plads til nye varer. Priserne er stærkt reduceret, og det gælder naturligvis først til mølle-princippet, så du skal være hurtigt ude.

Varerne sælges kun i den fysiske butik og kan ikke købes online. Kontakt evt. butikken i Odense for muligheder for forsendelse, såfremt du ikke har mulighed for at komme og afhente varerne.

Du kan holde dig opdateret på de spændende udsalgsvarer på listen her, så vidt muligt, men det er naturligvis stadig en god idé at ringe til butikken for at sikre dig, at varen ikke er udsolgt, inden du kommer.

Du finder AV-Connection Odense på Dalumvej 9, 5250 Odense SV. Og de kan kontaktes på tlf. 3510 3030 eller odense@av-connection.dk

Flere spændende mærker og produkter til gode priser
På nuværende tidspunkt finder du blandt andet et LED TV, højtalere, forstærkere og grammofoner på listen. Men jeg ville ikke vente al for længe, hvis jeg var dig. Der er nemlig mange populære varer og mærker som Bose og B&O til attraktive priser.