Skip to main content
7. oktober 2022

Massørskolen-Fyn kåret til gazellevirksomhed 2022

Som en af de få virksomheder i Danmark, er Massørskolen-Fyn nu blevet tildelt den ærefulde pris.

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Som en af de få virksomheder i Danmark er Massørskolen-Fyn nu blevet tildelt den ærefulde pris.

Massørskolen-fyn har fået et helt særligt brev i postkassen. Et brev der fortæller dem, at de er Børsen Gazelle 2022. De er meget glade for den store ære, og på deres Facebook-side skriver de blandt andet:

– (…) Meget stor tak til vore over 20 ansatte alle som en. Jeg ved de har ydet en ekstra indsats også under Corona. Til alle jer Studerende skal der også lyde en stor tak fordi i tror på os og dagligt arbejder hårdt på at blive dygtigere. Sammen kan vi gøre en forskel. 

Med dette brev skriver Massørskolen-Fyn sig ind i en eksklusiv række af særligt vækstende virksomheder i Danmark.

En pris der hylder vækst

Siden 1995 har Børsen nemlig uddelt sin gazellepris til de danske virksomheder, der vækster, vokser og viser vejen for andre. Gazellevirksomhederne udvælges på tværs af brancher, genrer og størrelser i landets fem regioner.

For at blive en gazellevirksomhed er det blandt andet et krav, at virksomhederne, som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode.

Store kåringer i hele landet

Gazellevirksomhederne bliver hyldet ved fire regionale kåringer. Den gazelle med højst vækst af alle årets gazeller bliver desuden kåret som årets gazellelandsvinder.

Den 1. december afholdes Gazellekåringen for Region Syddanmark, og det bliver afholdt i Odeon i Odense. Her er Massørskolen-Fyn naturligvis inviteret.

FLERE NYHEDER