Skip to main content
18. marts 2024

Munkebo Seafood relancerer deres veganske supper med et strejf af havet

Munkebo Seafood A/S har netop præsenteret tre nye veganske suppevarianter, der bringer en smag af havet til bordet.

Af: Isabella Ravn | Foto: Munkebo Seafood

Siden 1974 har Munkebo Seafood A/S stræbt efter at skabe den bedste fiskekonserves, og nu kan de tilføje endnu flere produkter til deres allerede velsmagende udvalg – men uden fisk.

For selvom fiskekonserversfabrikker normalt producerer varer med fisk, har Munkebo Seafood valgt at gå i en ny retning. Med deres nye grøntsagssupper, har de valgt fisken fra, men i stedet valgt at tilsætte noget andet, der lever i havet – nemlig tang.

Vegansk og med færøsk tang

Deres sortiment har tidligere omfattet veganske supper, men nu har de relanceret en tomatsuppe, en gulerodssuppe og en kartoffelsuppe, hver fyldt med smagfulde ingredienser.

I tomatsuppen kan du glæde dig til mungbønner, rabarber og færøsk tang. Læs mere om tomatsuppen her.

I gulerodssuppen kan se se frem til smagen af linser, havtorn og færøsk tang. Læs mere om gulerodssuppen her.

Og sidst men ikke mindst, kan du glæde dig til at prøve kartoffelsuppen, som blandt andet indeholder gule flækærter for protein og færøsk tang, som giver en skøn umami-smag. Læs mere om suppen her.

Alle tre supper er veganske og indeholder tang, der giver en lækker umami-smag til hver skefuld. Udover tangen indeholder alle varianterne også bælgfrugter, som udgør en fremragende kilde til protein.

Du kan finde de nye smage sammen med de andre produkter fra Munkebo Seafood i din lokale REMA 1000. Derudover kan du altid finde udvalgte varianter i Føtex og Bilka.

Foto: Munkebo Seafood