Skip to main content
26. oktober 2022

Nu kan du søge Bydelspuljen, hvis du vil fremme udviklingen i dit lokalområde

Drømmer du om sammen med en forening, organisation eller gruppe af borgere at udvikle identiteten og styrke fællesskabet i lokalområdet?

Af: Isabella Ravn | Foto:

Bydelspuljen støtter lokalområder i hele Odense. Vil du være med til at fremme udviklingen og styrke identiteten i dit lokalområde, så er Bydelspuljen måske noget for dig eller din forening.

Bydelspuljen er for alle odenseanere, der har lyst til at fremme udviklingen og styrke identiteten i lokalområderne i Odense – herunder styrke lokalområdernes engagement i arbejdet med et eller flere af FNs Verdensmål. Puljen skal styrke det gode liv og skabe rammer for fællesskab, synergi og sammenhæng mellem lokalområdernes forskellige beboere og være med til at styrke lokalt engagement, relationer, tilhørsforhold og nærvær. Bydelspuljen blev tidligere kaldt Forstadspuljen.

Læs mere om Bydelspuljens formål

Hvem kan søge?

Bydelspuljen kan søges af foreninger, organisationer og grupper af borgere, som har hjemsted i Odense Kommune. For flerstrengede foreninger gælder det, at hvis hovedafdeling og underafdeling ikke begge er hjemmehørende i Odense, vil der blive lagt særlig vægt på, hvorvidt underafdelingen og projektet er tilstrækkeligt lokalt forankrede. Projektet skal være placeret i Odense.

Fristen for skriftlige ansøgninger er 1. november 2022. 

Til den skriftlige ansøgningsrunder kan du søge om bevillinger til maksimalt 25.000 og til bevillinger på over 25.000 kr.

Læs mere om skriftlige ansøgninger og find ansøgningsskema her.

FLERE NYHEDER