Skip to main content
4. september 2023

Nyt BESTSELLER-mærke åbner modebutik i Odense

På bare et år er plus size-mærket EVOKED VILA blevet så populært, at tiden er rigtig til at åbne egne butikker. En blandt tre nye, danske butikker åbner i Odense i denne uge.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA BESTSELLER

På bare et år er plus size-mærket EVOKED VILA blevet så populært, at tiden er rigtig til at åbne egne butikker. En blandt tre nye, danske butikker åbner i Odense i denne uge.

Torsdag den 7. september får kvinder i størrelse 44-56 et nyt sted at opdatere garderoben med tøj, der kombinerer de nyeste trend med stærk pasform.

EVOKED VILA blev lanceret af BESTSELLER-brandet VILA sidste år. Ønsket har været at give plus size-piger bedre mulighed for selv at definere deres stil, og hvordan de ønsker at udtrykke sig gennem den måde, de går klædt.

Der har måske været lidt en tendens til, at plus-size brands traf beslutninger på kvindernes vegne, men da vi forberedte lanceringen af EVOKED VILA, talte vi med flere kvinder, som fortalte, at de savnede farver og flere forskellige snit og pasforme. Det synes vi var spændende, og derfor har vi valgt at åbne udvalget op, så alle kvinder uanset størrelse kan gå i det tøj, de har lyst til, og føle sig selvsikre, siger Ann Stolten Møller, Creative Director i VILA.

Hylder forskellighed

Den nye butik i Odense bliver en af de første blandt foreløbig tre danske EVOKED VILA butikker. Mærket kan også købes online samt gennem større kædebutikker herhjemme og i udlandet. De nye danske butikker er farverige og indretningen leger med former som firkanter, trekanter, buer og cirkler, for at hylde forskellighed og variation.

Vi glæder os meget til at åbne butikken i Kolding, som bliver blandt de første af forhåbentlig mange nye butikker. Åbningen understreger, at EVOKED VILA er blevet populært hurtigere, end vi turde forestille os. Med den fysiske butik får vi endnu bedre mulighed for løbende at tale med vores kunder, så vi har bedre mulighed for at imødekomme deres ideer og behov, siger Simon Khong Harbjerg, Brand Director i VILA.

Den nye EVOKED VILA butik åbner i Rosengårdcenteret i Odense.

Om EVOKED VILA
  • EVOKED VILA blev lanceret i efteråret 2022, og åbner nu sine første fysiske butikker i tre danske byer.
  • Modebrandet henvender sig til kvinder i størrelse 44-56.
  • EVOKED VILA lancerer fire kollektioner om året. De er fokuseret på pasform og moderigtige farver, detaljer og snit.
  • EVOKED VILA er skabt som et subbrand til VILA – et brand i BESTSELLER siden 1994.