Skip to main content
8. marts 2024

Odense Garnfestival 2024 bliver endnu større – deltag i vores konkurrence om to dagsbilletter

Odense Garnfestival er snart klar til at indtage Odense igen og skabe en uforglemmelig oplevelse for alle garnentusiaster. Den tredje udgave af festivalen finder sted den 6. og 7. april i Mødefabrikken ved Odin Havnepark.

Af: Isabella Ravn | Foto: Odense Garnfestival
PRESSEMEDDELELSE

Odense Garnfestival har vokset sig større og mere imponerende, og i år er festivalen spændt på at præsentere sit nye venue ved Odin Havnepark, der vil danne rammen om en magisk weekend med garn, strik, hækling og meget mere.

Krista Rosengaard Bendix og Nlpro Events, arrangørerne bag Odense Garnfestival, har skabt en begivenhed, der fejrer kærligheden til garn i alle dens former. Hygge, fællesskab og inspiration er nøgleordene, og festivalen byder på et program spækket med foredrag, underholdning, markedsplads, workshops og masser af plads til kreativ udfoldelse. Se hele programmet her.

Billetsalget er allerede i gang med dagsbilletter til 125 kr. og partoutbilletter til hele weekenden for 200 kr. – en pris hvor underholdning, udvalgte workshops og markedsplads er inkluderet.

Deltag i vores konkurrence på Facebook og Instagram for at vinde to dagsbilletter

I samarbejde med Odense Garnfestival har LokalNyt Odense fået lov til at udlodde to dagsbilletter til en heldig vinder. Så du kan med fordel prøve lykken og deltage i vores konkurrence, der både løber på Facebook og på Instagram. Vi finder den heldige vinder fredag den 22. marts 2024 – så vent ikke for længe med at deltage.

Hvis du vil deltage i konkurrencen på Facebook, kan du trykke på konkurrencebilledet til venstre, og så ryger du direkte ind, hvor du kan deltage. Hvis du hellere vil deltage på Instagram, eller vil fordoble din chance ved at deltage begge steder, kan du trykke på billedet med telefonen til højre.

Og indtil vi finder den heldige vinder, kan du med fordel klikke forbi www.garnfest.dk og læse mere om Odense Garnfestival 2024.