Skip to main content
4. april 2023

Påskeaktiviteter i Odense

Påskeferien er lige rundt om hjørnet, og står du stadig og mangler ideer til, hvad tiden skal bruges på, så læs med her.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Påskeferien er lige rundt om hjørnet, og står du stadig og mangler ideer til, hvad tiden skal bruges på, så læs med her.

Uanset om du er til indendørs- eller udendørsaktiviteter, så er der rigeligt at give sig til i Odense i løbet af påsken. Her er vores bud på noget af det du kan lave. 

Jumping Fun 

Tilbring påsken med hop og hygge, og inviter børnene på en tur de sent vil glemme. Jumping Fun holder d. 3-7. april åbent kl. 10-20, så der er rigeligt med tid til at hoppe, spise og drikke i cafeen og nyde hinandens selskab. Book en hoppetid her. 

Comedy Night 

Trænger du til et godt grin, så byder påsken i Odense også på Comedy Night. Torsdag d. 7. april kl. 20 afholder Anarkist Comedy Night, hvor komikerne Linda P, Valdemar Pustelnik og Henrik Danielsen sørger for underholdningen. Anarkist byder også på 24 forskellige specialøl. Så trænger du til at få trænet lattermusklerne, og drukket god øl, så kan du bestille billet her. 

Kongen af Osteriget 

Trænger børnene også til et godt grin, så er der også mulighed for det i løbet af påsken. Kongen af Osteriget er en børnekomedie henvendt til børn i alderen 5-10 år. Forestillingen byder på sjov og sang, og så har publikum også mulighed for aktivt, at deltage i stykket. Læs mere og køb billet her. 

Påskekoncert 

Har du lyst til at udnytte Vor Frue Kirkes akustik og nyde noget god musik, så kan du lørdag d. 8. april komme til koncert, som byder på passions- og påskemusik med sopranen Astrid Stæhr Larsen og organist Lars Frederiksen mfl. Det er ganske gratis at deltage. Læs mere her. 

Jernbanemuseet 

Jernbanemuseet byder på aktiviteter for hele familien i påskeferien. Der er påskeleg med Koblingerne, som byder på lege, gækkebreve og en lille belønning, hvis man hjælper dem med at blive påskeklar. Det er også muligt at komme ombord, og køre en tur med veterantoget ODIN d. 6-10. april. Her kan du få et helt unikt indblik i, hvordan det var at køre med et tog i 1800-tallet. Museet har gratis entré for børn (0-17 år). Læs mere om museets påskeaktiviteter her. 

Tidens samling 

Hvordan fejrede man påske i 1900-tallet? Det kan du få svar på, hvis du besøger Tidens Samling, som har fundet datidens pynt frem, så påsken kan fejres på gammeldags maner. Måske du selv bliver inspireret til, hvordan du kan skabe påskestemning i hjemmet? Tidens Samling holder åbent hele påsken, bortset fra påskedag. Har du lyst til at tage på en påskeinspireret tidsrejse, så kan du læse mere her.