Skip to main content
15. marts 2024

Sortebrødre Torv bliver fanzone før OB-FCK kamp søndag

Når OB søndag spiller superligakamp på hjemmebane mod FCK vil området omkring Sortebrødre Torv i Odense fra ca. kl. 12.00-15.00 blive omdannet til fanzone for de mange tilrejsende fans.

Af: Fyns Politi | Foto: LokalNyt Odense
Pressemeddelelse

Fyns Politi forventer, at de mange FCK-fans vil ankomme til Odense i løbet af formiddagen op til kampstart klokken 17. En stor del af de mange fans vil samles i området omkring Sortebrødre Torv, hvorfor Hjemmeværnet vil hjælpe med at dirigere trafikken i området.

Når tidspunktet for kampen nærmer sig, vil politiet følge både OB og FCK fans ud til stadion.

Af hensyn til den trafikale sikkerhed opfordrer vi alle fans til at udvise sund fornuft omkring befærdede steder, som eksempelvis Odense centrum, OBC og letbanen.

Fyns Politi samarbejder tæt med Odense Letbane, som oplyser, at driften kan blive en smule påvirket i forbindelse med fanmarchen.

Som ved tidligere lejligheder vil Fyns Politi også på søndag være synligt til stede i gadebilledet både før, under og efter kampen.

Vi håber at de mange fodbold entusiaster får en festlig, glad og fornøjelig dag og aften i Odense. Vi vil være til stede med vores letgenkendelige dialogbetjente i gule veste, siger politikommissær Milan Holck fra Fyns Politi.