Skip to main content
18. november 2022

Black Week er skudt i gang hos AV-Connection

Nu kan du spare STORT på ægte Hi-Fi, streaming, kabler og en masse andre spændene varer for AV-Connection har skudt Black Week i gang.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Black Friday nærmer sig med store skridt. Men hos AV-Connection Odense kan du allerede nu finde masser af gode tilbud på ægte Hi-Fi, streaming, kabler og andre spændene varer, for de har skudt Black Week i gang.

Tilbuddene gælder kun så længer lager haves og efter først-til-mølle princippet, så du skal ikke vente for længe med at gå op opdagelse i de gode tilbud. Du kan se alle tilbuddene og kampagnekoderne her. 

Som du kan se, er Black Week startet på AV-Connections hjemmeside, men også lokalt i Odense og Sønderborg, står de klar med samme tilbud, som kan ses på webshoppen. Finder du ikke, hvad du søger? Så ser de gerne på muligheden for at sammensætte et unikt tilbud under hele Black Week, så du kan lave en god handel.

Der er også rig mulighed for at købe årets julegaver i denne uge, da alle varer kan byttes indtil den 1. februar 2023.

Lån op til 40.000 kroner rente- og gebyrfrit

AV-Connection tilbyder som en ekstraordinær service under hele Black Week et fuldstændig rente- og gebyrfrit lån, så du kan finansiere din Hi-Fi drøm nemt og bekvemt, imens der er tilbud.

Lånet afdrages over 10 måneder og har en fast debitorrente på 0,0%. ÅOP er 0,0 % og de samlede låneomkostninger er 0 kr. Det samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, er altså det samme som varens kontantpris.

Er der et ønske om en længere løbetid på lånet, så snak med deres kundeservice og hør om mulighederne.

Du finder AV Connection Odense i Dalum på Dalumvej 9. Og du kan læse mere om deres store butik her.