Skip to main content
3. marts 2023

Blomsterfrøvirksomhed i Marslev fik besøg af PensionDanmarks rådgivningsbus

Blomsterfrøvirksomheden Sakata Ornamentals Europe A/S i Marslev fik den 1. marts et lidt specielt besøg – PensionDanmarks rådgivningsbus.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA PENSIONDANMARK

Blomsterfrøvirksomheden Sakata Ornamentals Europe A/S i Marslev fik den 1. marts et lidt specielt besøg. Ind på parkeringspladsen trillede nemlig fra morgenstunden PensionDanmarks rådgivningsbus, hvor de ansatte kunne få rådgivning om pension og sundhed.

Rigtig mange tog imod det gode tilbud, bl.a. den 55-årige lagermedarbejder Anette Rasmussen, der var meget tilfreds med den ”rullende” rådgivning.

Jeg loggede ind på min pensionskonto sammen med pensionsrådgiveren. Her fik jeg et fint overblik over, hvor meget jeg har stående på opsparingen, og hvor meget jeg kan forvente at få udbetalt, når jeg går på pension. Og så fik jeg opdateret min viden om de forskellige forsikringer, som er en del af pensionsordningen,” fortæller Anette Rasmussen, der også fik hjælp til at ændre, hvem der skal arve hendes pensionsopsparing.

Det var en rigtig god oplevelse, og pensionsrådgiveren var god til at forklare mig om de forskellige muligheder, der er i pensionsordningen,” siger Anette Rasmussen.

Pensionsordningen indeholder ud over en række forsikringer også en sundhedsordning. Her har Anette tidligere fået hjælp med bl.a. øvelser fra en fysioterapeut på grund af problemer i ryggen.

For Økonomi- og Administrationschef i Sakata Ornamentals Europe A/S, Jens Christian Dorph, giver det rigtig god mening for virksomheden at få besøg af PensionDanmarks rådgivningsbus.

Vi vil gerne understøtte, at vores medarbejdere bliver rådgivet om pension og sundhed. Det er vigtige emner, hvor det kan være nødvendigt med kvalificeret sparring. Hver gang rådgivningsbussen fra PensionDanmark kommer på besøg, er medarbejderne meget interesserede. Så det er en super god service for både os som virksomhed og for medarbejderne,” siger Jens Christian Dorph.