Skip to main content
8. november 2023

Giv wellness i julegave med et gavekort til Guldbergs Zoneterapi

Julen nærmer sig, og det er tid til at tænke på julegaver. Skal der vente ren forkælelse til dine kære under træet i år? Så køb et gavekort til Guldbergs Zoneterapi.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Guldbergs Zoneterapi

Hos Guldbergs Zoneterapi kan du læne dig tilbage og nyde en beroligende behandling. Registreret Alternativ Behandler Anita Guldberg tilbyder både zoneterapi, øreakupunktur og japansk lifting, og i sin minibus, der er indrettet til klinik, kører hun gerne ud til kunder over hele Fyn.

Har én, du kender, fortjent lidt ekstra velvære i det nye år? Så tilbyder Guldbergs Zoneterapi salg af gavekort til valgfrie behandlinger og i lige det prisniveau, du ønsker. Gavekortet er ideelt til både vennerne, familie og kollegerne.

Trænger du selv til en afslappende og helende tur på briksen, så kan du til og med den 15. december bestille enten zoneterapi, øreakupunktur og japansk lifting til bare halv pris.

Du bestiller både gavekort og tid til behandling ved at kontakte Guldbergs Zoneterapi på tlf.: 26 29 72 28 eller mail: guldbergszoneterapi@gmail.com. Du kan også skrive en besked via Facebook.

Læs mere på guldbergszoneterapi.dk.

Julegavekort fra Guldbergs Zoneterapi