Skip to main content
1. maj 2023

Gør swimmingpoolen klar til sommer med Hr. Larsens Rengøringskompagni

Har du styr på, hvordan en pool gøres klar efter vinter? Det har de færreste, og endnu færre har midlerne til at gøre arbejdet. Så lad de professionelle om jobbet!

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Har du styr på, hvordan poolen skal gøres klar efter vinter? Det har de færreste, og endnu færre har midlerne til at gøre arbejdet. Så lad de professionelle om jobbet!

Swimmingpoolen er ikke sommerklar, bare fordi du har fjernet grene, blade og andet nedfald. Det kræver viden og udstyr for at sikre, at jobbet bliver gjort ordentligt.

Det er her, at Hr. Larsens Rengøringskompagni kommer ind i billedet. Virksomheden har mere end 25 års erfaring med alt fra industrirengøring, vinduespolering, snerydning, ejendomsservice og selvfølgelig poolservice. Virksomheden er pålidelig og omhyggelig og sætter altid kundernes ønsker i fokus. Derfor er de også oplagte til at identificere præcis, hvordan din swimmingpool skal rengøres, så den er helt klar til sommer.

Hr. Larsens Rengøringskompagni tilbyder opstart af swimmingpoolen efter vinter, rengøring af bassinbunden og siderne, sørge for rent og klart poolvand, vedligeholdelse af poolens pH-værdi, undgå belægning og uklart vand samt almindelige rengøring af poolen, såsom støvsugning og afskaffelse af grene, blade og andet nedfald.

Så står du og skal have klargjort din swimmingpool inden sommeren, så kan du læse mere og kontakte Hr. Larsens Rengøringskompagnis på deres hjemmeside her.