Skip to main content
19. april 2023

Kender du til AOF Center Odenses gratis tilbud til virksomheder?

Hos AOF Center Odense tilbyder de gratis undervisning til virksomheder, der har medarbejdere med behov for oprustning i forskellige fag.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Hos AOF Center Odense tilbyder de gratis undervisning til virksomheder, der har medarbejdere med behov for oprustning i dansk, engelsk, matematik og IT. 

AOF Center Odense er måske mest kendt for deres mange interessante og lærerige kurser og arrangementer, hvor du kan blive klogere på næsten alt mellem himmel og jord. Men de tilbyder også Forberedende Voksenundervisning (FVU) og Ordblindeundervisning, og som virksomhed kan du få undervisningen til dine medarbejdere helt gratis. 

Har du en ordblind medarbejder, der har brug for lidt ekstra støtte i dansk? Skal et par af dine kolleger udrustes bedre til at snakke med engelsksprogede kunder? Eller ønsker én på holdet at blive skarpere til IT? Så kan du tage kontakt til AOF Center Odense. 

Book en vejledningssamtale 

For at blive godkendt til undervisning hos AOF skal du booke en vejledningssamtale. Det foregår telefonisk, og du bliver ringet op på et tidspunkt, der passer dig. Under samtalen vil du få forklaret, hvordan undervisningen foregår, og I aftaler, hvilke fag der er behov for, og om det skal foregå som onlineundervisning eller på et fysisk hold. 

AOF Center Odense tilbyder også almen efteruddannelse til medarbejdere i både det private og det offentlige, ligesom privatpersoner kan få undervisning indenfor dansk, matematik, engelsk og IT. 

Bestil tid til en vejledningssamtale her.